Bemutatjuk Arany János Toldi Estéje című művéből készült hangjátékunkat.

2022 őszén jelent meg a mozikban Jankovics Marcell utolsó rajzfilm alkotásának egész estés mozifilm változata, a Toldi. Valamennyi szereplőt Széles Tamás szólaltatta meg. A Toldi estéjében hangjátékként folytatódik az időközben megöregedett Toldi története. Ám Arany János csodálatos verses műve nem csak ezért érdekes. Androczky Gabriel kísérőzenéje híven szolgálja a mű dramaturgiáját és összetett audioélménnyé varázsolja az irodalmi alkotást.

Gondolkodtál már azon, mi az, amiért képes lennél meghalni, amiért képes lennél az életedet is áldozni? Mit jelent számodra a hűség, a vitézség? Hallgasd meg, hogyan vélekedik minderről az idős Toldi Miklós! Ez a mű nem csak olvasmánynak, hangjátéknak is kötelező.

Támogassa munkánkat!

Az AudioDrama.hu-n ingyenesen tesszük közkinccsé a magyar és a világirodalom klasszikus és kortárs műveinek hangjáték feldolgozásait. Egyszeri és rendszeres adományokat tudunk fogadni támogatói oldalunkon keresztül, amennyiben lehetősége van rá. Hálásan köszönjük, hogy támogatja újabb alkotások létrejöttét.

↓ Hallgassa meg hangjátékunkat! Válassza ki kedvenc szolgáltatóját… ↓