Bemutatjuk Micimackó című hangjátékunkat.

Ez a hangjáték az AudioDrama.hu 2022-es karácsonyi ajándéka.

A Micimackó sokkal több, mint egy Disney mese, és nem csak a kicsiknek szól. Hallgasd meg a Százholdas Pagony lakóinak történeteit, és fedezd fel a szereplőkben a saját tulajdonságainkat: a félelmet, a bátorságot, az önfeláldozást, és a barátság rendíthetetlen erejét.

A Micimackó az audiodrama.hu első hangjátéka, melyben nem egyetlen színész hangját lehet hallani. Róbert Gida szerepét Androczky Dávid alakítja, aki maga is olyan kíváncsi és eleven fantáziájú fiú, mint a mesében Róbert Gedeon. Minden egyes szereplő az Ő fejéből pattant ki, mindegyikük az Ő félelmeit, érzéseit, jellemét és vágyait tükrözik vissza. Képzelt barátaival olyan világot teremtett, amelyben a valóság sivárságával és lelketlenségével szemben a hősiesség, a segítőkészség, és persze a méz az úr.

Alan Alexander Milne (ejtsd: “Miln”) világhírű meséje Karinthy Frigyes magyar fordításában szólal meg, tíz részben. Jó szórakozást és Boldog Karácsonyt kívánunk!

Támogassa munkánkat!

Az AudioDrama.hu-n ingyenesen tesszük közkinccsé a magyar és a világirodalom klasszikus és kortárs műveinek hangjáték feldolgozásait. Egyszeri és rendszeres adományokat tudunk fogadni támogatói oldalunkon keresztül, amennyiben lehetősége van rá. Hálásan köszönjük, hogy támogatja újabb alkotások létrejöttét.

↓ Hallgassa meg hangjátékunkat! Válassza ki kedvenc szolgáltatóját… ↓